Clarity, un mini workshop pentru o piele frumoasă
Clarity
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Cine suntem noi? Suntem trei millenniali cine s-a născut, a crescut, a școlărit în Satu Mare. Am plecat să învățăm și mai mult, dar ne-am întors să trăim în viitorul imaginat. Ce poate să aibă în comun două mămici și o cosmeticiană? Crescând toți am căzut în capcana standardelor de frumusețe și o rutina greșită de îngrijirea pielii, adaptată din reclame. Experientând multe, ne-am eliberat din această capcană și dorim să-i arătăm tuturor, cât de ușor e ca să îngrijim pielea în fiecare zii.

Locul derulării 

Satu Mare, Marsilia 44 ap 1

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

E foarte ușor ca să ne pierdem între sfaturile de pe internet, din reclame și să credem ori ce informație despre cum să-l tratăm pielea noastră. Am dori să organizăm câte 3 workshopuri/ zi timp de 5 sâmbăte (15 în total) pentru grupuri de 1-5 persoane fiecare să țină 2 ore. Participanții vor primi sfaturi pentru îngrijirea pielii, la ce să fie atenți, în ce secvență să-și aplice produsele și vor urma rutina arătată de cosmeticiană. Vor explora lumea tratamentelor profesionale.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Diagnostizarea pielii care se face de către cosmeticiană Sfaturi pentru igiena zilnică (în principiu aparținând de față dar și de corp) Mini tratament facial, care se integrează ca și rutina de acasă se face de câtre participanți urmărind cosmeticiana Răspuns la întrebări dacă există Prosopul și boneta rămâne cu participanți.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Toți avem probleme cu pielea noastră care poate are nevoie de o corigare minoră și în căutarea soluțiilor am cheltuit și am greșit multe. Clarificarea informațiilor false ne ajută, ca să investim timpul într-o rutină potrivită. Tinerii pot beneficia de această inițiativă în prevenirea coșurilor sau problemelor mai serioase a pielii care provoacă tulburararea imaginii de sine. Adulții vor realiza ca o mică modificare și 5 minute într-o zi cât de mult contează. Mulți nu cred în cosmetică sau nu- și permit să se ducă. Acesta ar fi o șansă minunată pentru a încerca gratuit un tratament rapid, profesional sub supraveghere. Cred, ca sfaturile utile pot schimba gândirea oamenilor. De a știe ce produse și cum să folosim pentru față ajută la dispariția problemelor actuale și prevenirea ridurilor în viitor care ne ajută de a ne simții mai bine în pielea noastră.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

Interesați în îngrijirea pielii, sau chiar și în meseria de cosmetică.

Cum doriți să promovați această idee?

Online și vorbind cu prieteni, cunoștințe.Workshopul va fi gratuit, pentru ori cine interesat, dar necesită o înregistrare prin mesaj pe ori ce platformă din cauza stilului mai personal și spațiului limitat, deci asta va fi inclus în promovare.

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Participanții vor înțelege ca pielea este un organ, e cea mai mare organ a corpului. Vor putea schimba rutina de igienă pentru mai bine. Vor fi atenți și mai siguri în ingrediente și produse cumpărate. Nu vor arunca banii pentru produse inutile, și mai târziu produsele în sine, scăzând cantitatea de gunoi. Vor regăsi încrederea în sine și în cu proble. Nu vor distruge pielea cu diy de pe internet și vor trăi în harmonie cu tenul lor. Vor face cunoștință cu cosmetică și din momentul nu va fi ceva misterios. Din produse scrise mai jos avem șansa de a trata 60-70 de persoane. Viziunea sau visul meu mare este, ca din participanți măcar 20% să-și schimbe gândirea și să-și găsească o cosmeticiană pe viitor. Să se ține de tratamente faciale, și rutina de acasă. Cosmetica este o meserie dominată de femei care le dă libertatea financiară necesită în zilele de azi. Ar fi un pas mic dar totul se începe de undeva.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger