Inițiatori și parteneri

Com’ON Satu Mare/Szatmárnémeti 2023 reprezintă ediția pilot al programului de bugetare participativă de tineret, este inițiat și susținut financiar de către Primăria Municipiului Satu Mare, și este implementat de către Centrul Cultural G.M. Zamfirescu în parteneriat cu Grupul PONT.

Centrul Cultural ''G.M. Zamfirescu'' al Municipiului Satu Mare este o instituție publică de cultură de interes local, cu persoană juridică care funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Satu Mare.

Instituția dorește să fie, alături de Primăria municipiului Satu Mare, promotorul în dezvoltarea unui oraș multicultural având o viață culturală efervescentă. Un oraș orientat către tineri,  în care multitudinea programelor de calitate contribuie la un grad ridicat de satisfacere a populației.

Scopul nostru este dezvoltarea vieții culturale, a promovării turistice și economice, a vieții comunitare și de tineret prin realizarea proiectelor și activităților inovative, accesibile, diverse și valoroase pentru comunitate.

  • PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SATU MARE
  • Centrul Cultural G.M. ZAMFIRESCU
  • Grupul PONT
Scrie-ne pe Messenger