Crăciun în Grădina Romei
Crăciun în Grădina Romei
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Három lány vagyunk, akiket elvarázsol a karácsony hangulata, a gyönyörű fények és az ünnepi díszek.

Locul derulării 

Locația evenimentului ar fi în mod clar grădina Romei.

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Esența ideii noastre este că nu doar în centru ar trebui să fie lumini, atmosferă de Crăciun, ci și în Grădina Romei, cel mai mare loc de joacă din Satu Mare.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Am plasa diferite șiruri de lumini și decorațiuni de Crăciun în mai multe puncte din grădina Romei. Iar cel mai mare element ar fi crearea unei coroane gigantice de Advent din cercul de la intrarea principală a grădinei, pe care oricine o poate folosi și o poate vizita oricând în timpul așteptării înainte de Crăciun.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Comunitatea și-ar dori clar această inițiativă, deoarece multă lume vizitează parcul în orice moment al anului, dar în această perioadă, inima tuturor este atrasă de centru, unde totul este împodobit cu lumini festive și decorațiuni mai colorate. De ce nu poate fi un asemenea loc Grădina Romei, de ce nu poate avea și grădina Romei o asemenea atmosferă, unde oamenilor le place să iasă și în această perioadă. Grupul nostru țintă sunt toți oamenii care petrec timpul în grădina Romei cu copiii, nepoții, prietenii și orice rude pe parcursul anului, acei oameni care doresc să se plimbe prin acest parc decorat cu lumini festive, decorațiuni și o coroană gigantică de Advent și cei care doresc să petreacă timpul aici.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani) , Persoane în vârstă (peste 60 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

-

Cum doriți să promovați această idee?

Facebook Instagram TikTok

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Sperăm că această idee va începe o tradiție în orașul Satu Mare pe care comunitatea o va cere din nou și din nou în fiecare an

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger