Bănci ferite de soare și ploaie
Fetele de la Liceul German
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem trei elevi de la Liceul German care se confruntă cu aceeași problemă în fiecare zi.

Locul derulării 

În fața Liceului Teoretic German "Johann Ettinger"

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Aceste bănci ar sta la dispoziția elevilor, bunicilor, părinților sau a oricăror persoane care sunt nevoite să aștepte într-o vreme neprielnica în fața liceului.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Montarea băncilor ferite

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Cu ajutorul acestor bănci ferite de orice fel de vreme neplăcută, fie vorba de ploi, ninsori sau calduri, elevii care au de așteptat după părinții care intarzie pot lua un loc sa aștepte confortabil cat timp ajunge cineva după ei, astfel părinții sau persoanele în cauza sunt mai linistite stiind ca, copii nu au de stat cu ghiozdanele grele mult timp în spate sau în caz de ploaie nu se vor uda. Fata de băncile normale din parc, aceste bănci ar avea pe acoperiș montate panouri solare care sa alimenteze mai multe prize montate pe bănci, dedicate încărcării telefoanelor, tabletelor și chiar trotinetelor electrice.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

Aceste locuri de șezut sunt de folos chiar și pentru persoanele invarsta care iau copilul de la scoala și ajung mai devreme iar din cauza unor probleme de sanatate sau doar a varste au nevoie de un loc unde sa se odihneasca si în acelasi timp ar putea sa isi incarce si telefoanele sau alte terminale

Cum doriți să promovați această idee?

Facebook, instagram, tiktok, și bineînțeles în rândul elevilor, părințiilor de la Liceul Teoretic German "Johann Ettinger" .

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Efectul proiectului nostru ar avea mari beneficii asupra tuturor persoanelor aducându-i un plus de confort pana și în fața incintei școlare.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger