Merry Slam Poetry
Hegyi olaszok
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Évfolyamtársak, barátok vagyunk, és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés önkéntesei. Ez inspirált, hogy saját csapatot alapítsunk.

Locul derulării 

Friend's Caffé

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Acest eveniment reprezintă o platformă valoroasă pentru tinerii talentați care se exprimă prin slam poetry (poeme recitate cu intensitate și pasiune). Prin participarea la acest eveniment, acești tineri au ocazia să-și prezinte slamurile în fața unui public receptiv și interesat, ceea ce le oferă un mediu propice pentru dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților lor de scriere și gândire. Prin expunerea slamurilor, aceștia pot să-și exprime ideile, emoțiile și perspectivele într-un mod creativ

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Am dori sa organizam in primul rand o competitie autentica pentru slamerii din Satu Mare prin care ei pot concura si pot primii un feedback de la un juriu profesional. In secventa secunda a evenimentului am planuit un Open Mic pentru toti iubitorii de slam poetry care ar dorii sa-si prezinte slamulire in fata unui public primitor. La finalul serii juriul profesional ar premiatii concurentii cu cel mai mare punctaj obtinut. Premiile consta dintr-un voucher care poate fi folosit la cumpararea unor sau mai multe carti, si abonamente si bilete de teatru.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Acest eveniment reprezintă o oportunitate neprețuită pentru tinerii cu talent să-și exprime, să-și îmbunătățească și să-și exploreze creativitatea și abilitățile, contribuind la dezvoltarea lor personală și la afirmarea lor în lumea artistică și intelectuală.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

Tinerii care au o perspectiva deschisa pentru o noua forma de poezie si pentru compunere acestora.

Cum doriți să promovați această idee?

Stickere, posturi pe retelele de socializare, afise in scoli si in locale.

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Pe lângă aspectele artistice și de prezentare, participarea la acest eveniment poate contribui la dezvoltarea gândirii critice și analitice. Tinerii sunt încurajați să reflecteze asupra propriilor creații și să se conecteze cu diferite teme și probleme sociale, stimulând astfel dezvoltarea lor intelectuală și provocându-i să-și îmbogățească perspectiva asupra lumii.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger