Introducere în Jocul de Rol (Introduction to Roleplay)
Legends of Testplay
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Grupul nostru s-a format în mod destul de natural datorită prieteniei noastre solide și intereselor comune. Suntem prieteni de mult timp, iar legătura noastră s-a întărit doar de-a lungul anilor. Avem o pasiune comună pentru jocurile de rol (D&D) și am văzut că în Satu Mare sunt mai mulți tineri pasionați de D&D.

Locul derulării 

Testplay (Bulevardul Vasile Lucaciu 17, Satu Mare)

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Pregătim să lansăm o călătorie în lumea Dungeons & Dragons ca niciodată înainte. Evenimentul nostru este conceput pentru a-i introduce atât pe cei noi în acest joc, cât și pe cei experimentați în lumea magică a D&D, cu o zi plină de excitație și învățare. Evenimentul nu e doar pentru iubitorii de D&D, ci și pentru celor cărora le place să își pună mintea la treabă.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Intră în Lumea D&D: Alătură-te workshop-ului nostru fantastic, unde vei descoperi secretele de a deveni un jucător mai bun în lumea D&D. Gândește în afara cutiei, dezleagă misterele și îmbunătățește-ți abilitățile! ~2h30min Cunoaște-ți Colegii: Conectează-te cu jucători și Dungeon Masteri care împărtășesc pasiunea ta. Împărtășește povești, sfaturi și trucuri și fă-ți noi prieteni într-o comunitate vibrantă și primitoare. ~4h Gustări și Băuturi: Ne ocupăm de foamea și setea ta cu o selecție delicioasă de snack-uri și băuturi non alcoolice răcoritoare, pentru a-ți menține nivelul de energie pe măsură ce te arunci în aventură. Provocări pentru Minte: Nu este vorba doar despre D&D - aducem puzzle-uri și provocări care îți vor încânta mintea. Testează-ți inteligența cu puzzle-uri și alte probleme captivante care te vor face să-ți mângâi fruntea (în sensul bun)! ~8h

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Evenimentul nostru răspunde nevoilor specifice ale comunității sătmărene, oferind oportunități de învățare, socializare și divertisment care promovează dezvoltarea personală a tinerilor din zonă. Evenimentul nostru adună tineri din comunitatea sătmăreană pentru a interacționa, socializa și crea legături. Într-o eră în care interacțiunea socială poate fi limitată de tehnologie, acest eveniment încurajează oamenii să se întâlnească față în față și să-și dezvolte abilitățile de comunicare. Workshop-ul de introducere în jocurile de rol, precum și provocările de tip puzzle, încurajează tinerii să gândească creativ, să dezvolte abilități de soluționare a problemelor și să-și stimuleze imaginația.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

studenți, tineri cărora le place să își pună mintea la treabă

Cum doriți să promovați această idee?

1. Prin creearea unui eveniment pe Facebook 2. Mediatizare pe Social Media 3. Colaborare cu Comunitățile Locale 4. Publicitate Online 5. Prin Crearea de Materiale Promoționale: flyers + afișe

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Evenimentul va încuraja oamenii să se întâlnească și să interacționeze într-un mediu prietenos și distractiv, consolidând legăturile sociale și dezvoltând noi relații. Workshop-ul de introducere în jocurile de rol va promova gândirea creativă și dezvoltarea abilităților critice, oferind participanților oportunitatea de a-și extinde imaginația și de a rezolva probleme complexe. Sperăm că evenimentul va inspira tinerii să-și urmeze pasiunile și să-și dezvolte potențialul, oferindu-le exemple de succes și modele pozitive de dezvoltare personală.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger