Noaptea jocurilor de societate
Legends of Testplay
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Grupul nostru s-a format în mod destul de natural datorită prieteniei noastre solide și intereselor comune. Suntem prieteni de mult timp, iar legătura noastră s-a întărit doar de-a lungul anilor. Avem o pasiune comună pentru jocurile de rol (D&D) și am văzut că în Satu Mare sunt mai mulți tineri pasionați de D&D.

Locul derulării 

Bld Vasile Lucaciu 17

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Evenimentul nostru este noaptea dedicată tuturor jocurilor de societate. Aceasta ne furnizează numeroase beneficii, reprezentând un mod distractiv de a ne petrece timpul și unul de a ne elibera de stres.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Dorim sa oferim peste 100 de jocuri de societate, din care participantii vor alege una sau mai multe pentru a incerca jocurile respective. Vom asista la explicarea regulamentului jocurilor si vom ajuta gasirea jocului potrivit. Evenimentul va avea si o parte de socializare in care jucatorii pot crea relatii noi. Vom oferi snaksuri si bauturi non alcoolice pentru participanti.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Evenimentul ajuta tinerii sa se socializeze si ajuta sa imbunatateasca abilitatile de comunicare. Le ofera un mod distractiv de a evada din realitate si le da posibilitatea de a imbunatati skillurile de problem solving.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

studenti, tineri

Cum doriți să promovați această idee?

1. Prin creearea unui eveniment pe Facebook 2. Mediatizare pe Social Media 3. Colaborare cu Comunitățile Locale 4. Publicitate Online 5. Prin Crearea de Materiale Promoționale: flyers + afișe

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Evenimentul va încuraja oamenii să se întâlnească și să interacționeze într-un mediu prietenos și distractiv, consolidând legăturile sociale și dezvoltând noi relații. Evenimentul promova gândirea creativă și dezvoltarea abilităților critice, oferind participanților oportunitatea de a-și extinde imaginația și de a rezolva probleme complexe.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger