Vernisaj – expoziție - ,, Toamna colorată de copii”
The pumpkins
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem un grup de tinere educatoare respectiv mămici de copii năzdrăvani. În fiecare sfărșit de toamnă copii noștrii dar și cei de la grădi ne asaltează cu ideile lor de a sărbători Haloweenul. Nu dorim să promovăm povești cu vrăjitoare și spirite rele, insă am dori să le satisfacem curiozitatea și să facem din acest eveniment o sărbătoare a noastră, o sărbătoare prin care să marcăm sfărșitul toamnei intr-un mod mai ,, pașnic “, și în același timp atractiv și educativ pentru copii.

Locul derulării 

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 11, Satu Mare, Aleea Postăvaru, Nr. 1

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

In perioada 06.11. 2023 – 10.11. 2023 dorim sa deschidem în grădinița noastră, ateliere de pictură la șevalet. Cea mai mare parte a lucrărilor ne dorim să fie realizate în aer liber, unde ,, micii pictori” să surprindă în culori natura înconjurătoare, să aducă pastelurile toamnei în lucrările lor creative și originale. De asemenea copiii vor picta și elemente de natură statică, cum ar fi fructe, legume sau flori de toamnă. In data de 26.10.2023, când o buna parte din lucrări vor fi finalizate, n

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

- activități de observare a mediului inconjurător cu accent pe schimbările din natură odată cu venirea toamnei - pictură pe șevalet în curtea grădiniței sau în parc - vernisaj – expoziție de lucrări

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Ideea noastră credem că răspunde nevoii familiillor tinere de a petrece timp de calitate alături de copiii lor precum și oportunitatea de a socializa cu alte familii sau persoane preocupate de educația copiilor mici.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani) , Persoane în vârstă (peste 60 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

Nu avem

Cum doriți să promovați această idee?

Ne dorim să promovăm ideea noastră online pe grupurile de socializare ale părinților.

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Ne dorim să creăm pentru copii oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea, de a-și explora universul propriei imaginații viu colorate și de a căpăta un talent iar pentru părinți și comunitate ne dorim să fim un exemplu de bună practică.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger