,,E nevoie de un sat întreg să crești un copil!”
JUST DANCE
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem niste tinere, pasionate de educația preșcolarilor dar si pentru un stil de viata sanatos. Copiii au această înclinație nativă de a se exprima prin mișcare. Prin activitati de dans în aer liber cautam sa aducem un plus de valoare activităților educative desfășurate outdoor.

Locul derulării 

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 11, Satu Mare, Aleea Postăvaru, Nr. 1

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Ne dorim să creăm un context nonformal în care să aducem în mijlocul comunității de părinți ai Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 11, Satu Mare, specialiști care să vină în sprijinul lor în identificarea unor soluții la problemele cu care se confruntă aceștia: psiholog, pediatru, nutriționist.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Ne propunem să organizăm un workshop pentru părinți la care să invităm specialiști ( psiholog, pediatru, nutriționist) care să răspundă nevoilor de informare a părinților din comunitate. Acest cadru nonformal ne dorim să fie unul relaxant și activ participativ. Mai mult decât atât, pentru a crea condiții de a participa la workshop ne-am gândit ca pentru copii să organizăm în acest timp un spectacol.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Considerăm că această comunitate de părinți, majoritatea tineri nu are contexte în care să se cunoască, să socializeze, mai mult decât atât să aibă acces la profesioniști din domeniile amintite într-un cadru nonformal. Am observat prezența în comunitate a mai multor părinți întorși din străinătate, cărora le este mai anevoios să –și restabilească contacte în postura de tânăr părinte. Așadar ne dorim să facilităm acest demers.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

PARINTI TINERI, PARINTI REINTORSI DIN STRAINATATE

Cum doriți să promovați această idee?

Ne dorim să promovăm ideea noastră online pe grupurile de socializare ale părinților.

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Ne dorim să creăm o comunitate de părinți informați, care să simtă că nu sunt singuri și că pot găsi în comunitatea noastră un sprijin real.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger