A Cut Above
Dialks
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem o echipa formata din 3 prieteni cu o pasiune comuna,muzica. Serban Armin,cunoscut si sub numele de “Nelu” este un producator si dj de muzica electronica.Mic Mihnea este un chitarist/bassist.A cantat in multe trupe satmarene precum MANTRA,Status Sober,iar acum face parte din Whatever Penguins.Evelin Niri este singura din grup care nu activeaza in domeniu dar are o pasiune pentru muzica.Ne-am format din dorinta de a aduce un aer tineresc scenei de evenimente din Satu Mare.

Locul derulării 

Music’at Satu Mare

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Dorim sa organizam un party de muzica electronica dedicat tinerilor. Vrem sa aducem artisti cunoscuti in domeniu si sa promovam muzica pe care o asculta noua generatie. Evenimentul este conceput pentru cei care doresc să experimenteze muzica electronică la cel mai înalt nivel și să se distreze într-un cadru relaxant si prietenos.Este o ocazie unică de a se alătura elitei muzicii electronice și de a crea amintiri deosebite într-un mediu de înaltă calitate.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

O petrecere cu tematica “rave” , cu intrare libera (gratuita) la care pot participa toți doritorii de senzații noi,atmosfera buna si socializare. Vom invita cei mai buni artisti de muzica electronica atat din țară cat si din oraș,iar ei vor asigura o atmosfera energetica si primitoare pentru toate categoriile de varsta.

Cărei nevoi a comunității sătmărene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Ideea noastra raspunde atat nevoii de socializare cat si nevoii de eliberare. In oras nu se prea organizeaza petreceri,sau cand se organizeaza se tin la localuri unde intrarea este exagerat de scumpa iar majoritatea tinerilor nu isi permit sa dea 40-50 de lei doar pe intrarea la un eveniment. Prin eliminarea perceperii taxei de intrare se asigura un plus de oameni care vin cu vibe-uri bune si chef de distractie.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)

Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)

Elevi,Studenti,Pasionati de muzica,pe scurt spus Tineret.

Cum doriți să promovați această idee?

O vom promova pe retelele de socializare si vom lipi afise prin tot orasul, ca sa afle cat mai multa lume de ea.

Care credeți că va fi efectul derulării ideii voastre?

Lumea isi va schimba perceptia despre muzica electronica si se vor diminua diferentele dintre categoriile de oameni care sunt atat separati cat si uniti prin muzica.

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger